Torsdag

Vilken dag, ser ju inte en meter framför sig för den här jäkla dimman. Skulle ju bli jätte fint väder idag!  Men promenix får det bli ändå! Ska gå en runda med fanny o elin senare. Annars inget planerat för denna dag :)
Igår bestämde vi oss för att ta en runda på krogen. Så jag, erica och ella med friends började på bongo. Happy Hour! gillar vi :) Sen tog vi faktiskt en drink på centrum. Lite otippat men det var trevligt. Åkte hem vid tolvtiden så det blev lugnt iaf. Sparar mig till helgen. Elins första helg och sista för den delen (på ett tag) i jönnet. Så lite avsked för henne blir det allt. Sen drar den lilla snorungen till Norge för att bli rik hehe. Själv fortsätter jag jobbletandet :S börjar bli riktigt uttråkad nu....

Later!



Friday!

Vaknade av att telefonen ringde idag. Men det gjorde absolut ingenting, eftersom det var ett jobbsamtal. Intervju på måndag. YES!
Fick lite gjort igår. Nu är min garderob städad igen. Kändes sådär att plocka in alla sommarkläder.. Längtar redan till nästa!
Sen kom elin och då bar det av till stan för att träffa dea och vicce. Blev fika på bernadscity :) Jätte god hallonpaj och grönt te! Passade även på att lämna in lite cvn.
Kvällen spenderades med vicce. Vi lagade jätte god mat! köttfärsgryta med massor med kantareller, Det borde ni smaka allihop! Kollade såklart på "vem kan slå filip och fredrik", jädrans vilken tur dom har hela tiden haha.
Idag har jag inget planerat, blir iaf film och mys ikväll. Ska bli skönt!

Ha en super bra fredag!

Adjökens!


One tree hill

Åhhh va denna serie är bra! har just kollat på nyaste avsnittet. Kan säga att det var inte gråtfritt. Längtar redan tills nästa avsnitt kommer!
Har dessvärre blivit sjuk :( förkyld och ont i halsen, jippi! hoppas det går över snart iaf. Hatar att vara sjuk, blir så ynklig haha. Positivt är ändå att jag har en anledning till att ta en vit helg! Ska bli riktigt skönt faktiskt. Var ett tag sen det hände :S Så i helgen blir det film, mys, chips, matlagning o bara massa slappande. Ska dessutom försöka scrappa lite, känner att jag har varit lite dålig på det.

Planer för dagen:
- Måste städa ur min garderob. Alla sommar kläder måste rensas, för sommaren är tydligen slut!
- Städa huset
- Ladda ner filmer
- Lämna cv (om jag inte är för täppt i näsan :P)

MÅNDAG

Ska snart ner till stan och kika lite. Hörde att Gina fått in en snygg spetstop, den vill jag ha :) Blir fika/lunch med tjejorna också. Får väl se om sjuklingen följer med eller ej :P Elinpelin hoppas du tillfrisknar snart!!
Helgen har varit toppen. I fredags var jag och familjen ute och plockade svamp. Hittade hur mkt som helst. Kantisar är ritkgit underskattat! Efter en tur i skogen blev det afterwork på bishops. Väldigt trevligt måste jag säga. Blev dock tidig hemgång, Lördagen spenderades hos fanny. Tjejmiddag och massa mys! God middag, Kyckling med soltorkade tomater, spenat och grädde, mums! Det blev utgång, Sliver som vanligt. Men det var faktiskt riktigt kul den här gången! Helt lyckad kväll! söndagen behöver vi inte tala om :S mådde som jag förtjänat om nan säger så!
Ne nu måste jag göra mig iordning!

Adjökens!

PS: Jan hette Sven haha

Jag vet, jag är dålig...

Men här kommer det iaf. Jobb, jobb, jobb faan vilket kämp det är. Ger snart upp! Varför annonserar man ut en tjänst på 8h/mån? Blev så besviken! hoppas det går vägen imorgon istället. Vill ha ett jobb. Börjar bli riktigt trött på att ha så mkt tid haha. Vet inte hur jag ska fylla ut den. Även om det är skönt att sova till 10 varje morgon, träna när man känner för det, gå på stan, shoppa så finns det faktiskt en gräns. GE MIG JOBB!

Idag har jag iaf städat hela huset i brist på annat. Fint blev det iaf. Måste säga att jag har blivit ett tv freak :S följer tom "hem till gården" nu haha. Vilka intiger.. Orkade inte promenra idag, sånt surt väder ju. Gick en riktig långpromenad igår det får duga.

Ikväl blir det chill som vanligt. Får ju inte missa idol inte! Om ni kollade på idol igår såg ni säkert den grymt duktiga tjejen som sjöng. Sååå jävla duktig alltså! Hon kommer gå långt tror jag. Än så länge favoriten. Nån som inte är min favorit är peset läraren Jan haha. Vilket jävla skämt! Undrar om han änns får vara kvar på skolan längre. Nån idol blir det iaf inte va honom!

Snart är det helg, grymt skönt (fast man i princip har helg hela tiden). Skillnaden är ju att de flesta är lediga!

God Kväll!

torsdag...

Godmiddag!
Torsdag idag kul, ska upp till mormor snart och äta lunch, mums!
Igår introducerade mamma scrapbooking för sexorna på hennes skola. Vi trodde att det skulle bli ca 10 st som valde det på elevensval, men det blev 28 haha. Så vi får dela upp det i olika perioder ist. Det var tom killar som hade valt scrap, 8st så kul. Därför måste jag ner till butiken idag för att köpa lite killgrejjor haha. Imorgon kör vi igång iaf. Ska bli spännande.
Dessutom ska jag och mammsen ta en runda på stan idag. Har sett sjukt mkt fint som jag vill ha. köpte en jätte gullig kjol igår. Kommer bild på den senare :)

later!

så är det!

Fick inte det där satans jobbet! Stod mellan mig och en tjej till :S faaan säger jag, hade verkligen trivts som bara den! men men.. en timma efter det tråkiga beskedet ringer en annan affär och frågar om jag vill komma på intervju. Skumt att dom ringde samma dag, haha. Piggade upp mig lite grann iaf :) hoppas att det går bra den här gången..

Har haft en mysig helg med vännerna. Mellis var ju på besök! Fredagen spenderades i butiken, fixade iordning allt för premiären. Var dessutom lite barnvakt åt mellis söta kusiner :) Lilla Hildis är inte så liten längre men söt som en liten prinsessa är hon allt! Tycker att det pratas väldigt mycket barn nu haha. Får väl se vem som blir den första av oss i tjejgänget :P


På kvällen så hade vi beställt bord på 8 glas. Jag, mellis, frida, vicce, fanny och sarah slog på stort. Drinkar till höger och vänster haha. Meningen var ju att vi skulle ta det lugnt för att vara pigga tills morgondagen. Men som ni försåt så blev det ju utgång ändå :) En riktigt trevlig kväll!!  Tack tjejor!!


Konstigt nog var vi på G dagen efter också med vissa undantag (Frida) höhö.. Premiären gick superbra! handlade en hel del. Hoppas att det kommer gå lika bra i fortsättningen! good luck


Utgång blev det iaf inte, jag och mellis var pysselsugna :) gjorde en skit snygg LO (med mellis hjälp)

  
Mellis grattiskort!

   
Nya LOn


Sen har ju mormor fyllt år också, 78 bast :D
Så på söndagen blev vi bjudna dit på mat. Som vanligt hur gott som helst. Passade även på att göra ett grattoskort till henne också.




Guud vad mycket tid man har till arr pyssla när man är arbetslös. Lägger upp de sista också!

  Grattiskort till mammas jobbarkompis!

  Mys på Ljusterö!

     20års kalas! Riktigt nöjd med den här!


Adjökens!


RSS 2.0